Droidcops

God of War: Ghost of Sparta ppsspp best settings

Often experience lag when playing the PPSSPP God of War Ghost of Sparta game? It could be due to wrong emulator settings, so it becomes slow both on 1GB and 2GB RAM phones. But you don’t need to worry anymore, because here we will share light settings for the game.

God of War  is an action-adventure game created by David Jaffe at the Sony Santa Monica Studio. This game started on the PS 2 game console back in 2005 and has become the main title for the PlayStation brand consisting of eight games on various platforms.

This game is indeed played on the PS 2 and PSP platforms, so players who play on the Android platform with the help of PPSSPP will experience lag and choke in the sound.

We know for ourselves that the games that are present on the PlayStation and PSP consoles have good graphics and large sizes so that when playing them on the Android platform we feel less satisfied with the gameplay.

But did you know that just by changing the emulator settings a little we can play it smoothly? We will share the method along with other alternative ways that can be done, of course, very effective!

God of War: Ghost of Sparta ppsspp

How to set PPSSPP for God of War

Before starting the tutorial, it’s a good idea to set your PPSSPP emulator to default first so that the previous settings can be reset and the emulator is in default.

1. Select Vulkan as the Backend Renderer

Vulkan provides a fairly good rendering experience and performance compared to OpenGL. This mode is more efficient and practical, so it will make the device more battery efficient and keep its temperature up.

However, if your device doesn’t support Vulkan, please select OpenGL instead.

2. Activate Hardware Transform, Vertec Cache and Software Skinning

The  Hardware Transform and Vertex Cache  feature provides significant performance improvements when God of War is played. This is caused by the processor graphics, which also contribute when the game rendering process is running.

The increase is about 5-6 frames per second from the total 60 frames displayed in one second or about 10 in the calculation. Of course, this feature is very mandatory to activate.

God of War: Ghost of Sparta

Activate  Skinning Software , although this feature does not always run smoothly in all Android ppsspp games, specifically for God of War, this feature is mandatory to activate.

There is a significant increase in this game, contributing to an increase of 2 frames per second at 60 fps or it can be calculated around 3%.

3. Use Cheat Fixed 30/60 fps (Required)

This is the most powerful weapon to make the ppsspp God of war setting not lagging and smooth when played. This way the emulator won’t render useless extra frames.

Not only that, for those of you who are experiencing the sound of the God of War not being smooth, it can also be overcome by using these additional tools.

According to a source I read on the PPSSPP forum, this game has an internal framerate of 150+ FPS to 2000+ FPS including the frame displayed on the screen, this was stated by a user named  Kabuto_Kun .

A smartphone monitor refresh rate averages only 60Hz. So the device will be overwhelmed with rendering and eventually cause chuckles or lag.

First, please download the cheat file below first:

Direct Download Link : Cheat file

Note : Choose according to your game version or code. If you don’t know your game code, you can save the state first then look at / PSP / SAVESTATES /

After that, please move the file that you downloaded above to the / PSP / CHEATS/directory

Before playing, let’s activate some supporting settings such as setting the PSP CPU to 266 or 666 Mhz as recommended.

God of War: Ghost of Sparta ppsspp best settings

Don’t also forget to enable Enable Cheat in the System option. So that this setting also affects other games, please  Create Game Config  too.

Later there will be a Cheat option below; you can activate the fi 30 or 60 fps. But I recommend that you choose 30 fps unless your device has high specifications. After that, please restart the game, immediately play!

I think with the help of the cheat above and some of the correct settings, it will be able to provide the experience of playing the God of war on Android smoothly without choppy sound. Good luck and playing!

Also Check: 5 Best Ways to Fix Lags in Mobile Legends

Similar Posts

How To Download Subtitles on Subscene & Install them

How To Download Subtitles on Subscene & Install them

How to turn off website notification on Google Chrome PC and laptop

How to turn off website notification on Google Chrome PC and laptop

/data, /recovery, /system… These are all the memory partitions on your Android

/data, /recovery, /system… These are all the memory partitions on your Android

Guide To Customize Windows Taskbar Tricks & Tips

Guide To Customize Windows Taskbar Tricks & Tips

Detects Malicious Email Attachments To Avoid Malware

Detects Malicious Email Attachments To Avoid Malware

Recover Deleted Files On Android in 2020 Easily

Recover Deleted Files On Android in 2020 Easily

Thanks so much

Mine is nphg0092,wot i do?

I Guess this file will work for you. https://www.mediafire.com/file/7ak8lrbp8chrpjw/xaionGr_Save_God_Of_War_Ghost_Of_Sparta_PPSSPP_All_Unlocked.7z/file

Please 👋 cheat to unlock all characters

You Can Download the Cheat from Here .

Keep Visiting The Website. Thank You.

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Bungdus.com

Setting PPSSPP God of War: Ghost of Sparta Anti Lag

Setting PPSSPP God of War

Sering mengalami lag saat bermain game ppsspp god of war ghost of sparta? Bisa jadi karena salah setting emulator, sehingga menjadi lemot baik di hp ram 1 GB dan 2 GB. Namun kalian tidak perlu khawatir lagi, karena disini kita akan berbagi settingan yang ringan untuk game tersebut.

God of War adalah permainan aksi petualangan yang dibuat oleh DAvid Jaffe di Sony Santa Monica Studio. Game ini dimulai pada konsol game PS 2 pada tahun 2005 silam, dan telah menjadi judul utama untuk merek PlayStation yang terdiri dari delapan game pada berbagai platfrom.

Memang benar bahwa game ini dimainkan pada platfrom PS 2 dan PSP, sehingga bagi player yang memainkan di platfrom Android dengan bantuan PPSSPP pasti mengalami lag dan tersendat-sendat pada bagian suaranya.

Kita tau sendiri bahwa game yang hadir di konsol PlayStation dan PSP itu memiliki grafik yang bagus serta size yang besar sehingga saat memainkannya ke platfrom Android kita merasa kurang puas dengan gameplaynya.

Namun apakah kalian tau bahwa hanya dengan merubah sedikit setting emulator kita dapat memainkannya dengan lancar? Kita akan bagikan caranya beserta cara alternatif lain yang bisa dilakukan, tentunya sangat ampuh!

Cara Setting PPSSPP untuk God of War

Sebelum memulai tutorial, ada baiknya kamu setting emulator PPSSPP kamu menjadi default terlebih dahulu agar setting sebelumnya bisa di reset dan emulator dalam keadaan default.

1. Pilih Vulkan Sebagai Backend Renderer

Vulkan memberikan pengalaman rendering dan performa yang cukup bagus dibandingkan dengan OpenGL. Mode ini lebih efisien dan praktis sehingga akan membuat perangkat lebih hemat baterai dan tetap terjaga suhunya.

Akan tetapi jika perangkat kalian tidak support Vulkan, silahkan pilih OpenGL saja.

2. Aktifkan Hardware Transform, Vertec Cache dan Software Skinning

Fitur Hardware Transform dan Vertex Cache memberikan peningkatan performa yang signifikan saat God of War dimainkan. Ini disebabkan oleh grafik prosesor yang juga memberikan kontribusi saat proses rendering game berjalan.

Peningkatan naik sekitar 5-6 frame per detik dari total 60 frame yang ditampilkan dalam satu detik atau sekitar 10 dalam perhitungannya. Tentu fitur ini sangat wajib untuk di aktifkan.

Setting PPSSPP God of War

Aktifkan Software Skinning , Meski fitur ini tidak selalu berjalan dengan lancar di semua game ppsspp Android , namun khusus God of War fitur ini wajib untuk diaktifkan.

Terjadi peningkatan yang cukup signifikain di game ini, memberikan kontribusi pertambahan 2 frame per detik di 60 fps atau bisa dihitung sekitar 3%.

3. Gunakan Cheat Fixed 30 / 60 fps (Wajib)

Sebenarnya ini dia senjata paling ampuh untuk membuat setting ppsspp god of war menjadi tidak lag dan lancar saat dimainkan. Dengan ini emulator tidak akan merender extra frame yang sia-sia.

Tidak hanya itu saja, untuk kalian yang sedang mengalami suara di god of war tidak lancar juga bisa diatasi dengan menggunakan tools tambahan ini.

Menurut sumber yang saya baca di forum PPSSPP, game ini memiliki internal framerate 150+ FPS hingga 2000+ FPS termasuk frame yang ditampilkan pada layar, hal ini dikemukakan oleh user yang bernama Kabuto_Kun .

Sedangkat rata-rata refresh rate monitor smartphone hanya 60Hz. Jadi perangkat akan kewalahan merender dan akhirnya menyebabkan patah-patah atau lag.

Lalu bagaimana caranya?

Pertama silahkan download file cheat dibawah ini terlebih dahulu:

Catatan : Pilih sesuai dengan versi atau kode game kalian. Jika belum tau kode game kalian, bisa save state dulu lalu lihat di /PSP/SAVESTATES/

Setelah itu silahkan pindah file yang sudah kalian download diatas ke direktori /PSP/CHEATS/

Sebelum bermain, mari kita aktifkan beberapa setting pendukung seperti mengatur CPU PSP menjadi 266 atau 666 Mhz sesuai yang telah di rekomendasikan.

Setting PPSSPP God of War Agar Tidak Lag

Jangan lupa untuk mengaktifkan juga Enable Cheat pada pilihan System . Agar settingan ini juga berefek pada game lain, silahkan Create Game Config juga.

Nanti dibawah akan ada pilihan Cheat, kamu bisa aktifkan yang fi 30 atau 60 fps. Namun saya rekomendasikan cukup pilih yang 30 fps saja, kecuali kalau memang perangkat kamu memiliki spesifikasi yang tinggi. Setelah itu silahkan restart game, langsung mainkan!

Saya rasa dengan bantuan cheat diatas dan beberapa settingan yang benar akan dapat memberikan pengalaman bermain game of war di Android dengan lancar tanpa suara yang tersendat-sendat. Selamat mencoba dan bermain!

5 Aplikasi Pembobol Wi-Fi Tanpa Root Paling Ampuh di Android

5 Aplikasi Android untuk Berjualan Pulsa All Operator, Murah dan Terpercaya

5 aplikasi gps terbaik di android sebagai penunjuk jalan, cara menghilangkan watermark kinemaster (tanpa bayar), 4 cara agar hp xiaomi tidak bisa dilacak orang.

' src=

Satu pemikiran pada “Setting PPSSPP God of War: Ghost of Sparta Anti Lag”

Kok rusak yang 98737

Tinggalkan komentar Batalkan balasan

Artikel pilihan.

Cara Memindahkan Playlist Spotify ke Apple dan YouTube Music

Cara Memindahkan Playlist Spotify ke Apple dan YouTube Music

Penyebab dan Cara Mengatasi Coreldraw X7 Tidak Bisa Save

Penyebab dan Cara Mengatasi Coreldraw X7 Tidak Bisa Save

XAUUSD dan US30

XAUUSD dan US30: Memahami Pergerakan Harga dan Grafik

Cara Buka Cadangan WA di Google Drive

Cara Buka Cadangan WA di Google Drive Sebelum Memulihkannya

Cara Promosi Makanan di WA

7 Cara Promosi Makanan di WA, Raih Banyak Pelanggan

Software Accounting Gratis

7 Software Accounting Gratis Cocok untuk Pemula dan Profesional

Aplikasi Akuntansi Berbasis Web

Aplikasi Akuntansi Berbasis Web Gratis yang Bisa Anda Coba

Cara Menghapus Video Sendiri di Snack Video

Cara Menghapus Video Sendiri di Snack Video dengan Mudah

Cara Top Up Saldo Grab Driver via OVO

Cara Top Up Saldo Grab Driver via OVO, Proses Cepat!

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

Ads - Before Footer

[email protected]

2024 Bungdus.com

forums.PPSSPP.org

  • 2 Votes - 5 Average
(04-24-2017 01:38 AM) YukiHerz Wrote:   Sorry for the bump, I'm looking for codes for this version of Chains of Olympus, NPUG-80325. The only other cwcheat i've seen for this version has it listed as God of War: Chains of Olympus (PlayStation Store)[US].
  • View a Printable Version
  • Send this Thread to a Friend
  • Subscribe to this thread

Kompasiana Logo

  • Cerita Pemilih
  • Entrepreneur
  • Artificial intelligence
  • Cryptocurrency
  • Ruang Kelas
  • Ilmu Alam & Tekno
  • Ilmu Sosbud
  • Travel Story
  • SEMUA RUBRIK
  • TOPIK PILIHAN
  • INFINITE HOT
  • LESTARI NEW
  • Komersialisasi Larangan Sampah Plastik
  • Pengalaman Beli Rumah dan Tinggal di Kota Mandiri Maja
  • Rencana Jangka Panjang dan Pendek Keamanan Siber
  • Timnas Indonesia dan Mimpi yang Tersirat
  • "Mendung" Memayungi Pemain Naturalisasi Timnas Indonesia
  • Vietnam Lebih Siap daripada Indonesia di Piala Asia?

13 tahun Kompasiana

Focus Your Praises on God Great Works: Ignore The Little Mistakes of Man

Sinopsis Death's Game, Drakor Adaptasi Webtun Ije God Jukseubnida

Sinopsis Death's Game, Drakor Adaptasi Webtun Ije God Jukseubnida

Fear of Other People's Opinions (FOPO)

Fear of Other People's Opinions (FOPO)

Main Game Sampai Larut Malam, Emang Boleh?

Main Game Sampai Larut Malam, Emang Boleh?

Hack Kehidupan dengan Law of Attraction, The Power of Manifesting!

Hack Kehidupan dengan Law of Attraction, The Power of Manifesting!

Mengasah Sense of Belonging di Tempat Kerja

Mengasah Sense of Belonging di Tempat Kerja

MP3 PAKAYA

Merupakan editor biasa yang suka berkarya

Selanjutnya

Cara Main Game PPSSPP God Of War: Ghost Of Sparta di Android (200MB)

forums.ppsspp.org

>> PPSSPP God Of War Ghost Of Sparta <<

>> Emulator PPSSPP Apk <<

God of War: Ghost of Sparta adalah salah satu game yang paling banyak diminati di platform PSP. Berkat emulator PPSSPP, Anda sekarang dapat menikmati game epik ini di perangkat Android Anda, bahkan dengan ukuran file yang relatif kecil, yaitu sekitar 200MB. Berikut adalah panduan lengkap untuk memainkan game ini.

1: Unduh dan Instal Emulator PPSSPP : DISINI

  • Buka Google Play Store di perangkat Android Anda.
  • Cari "PPSSPP" dan pilih aplikasi PPSSPP - PSP emulator.
  • Klik 'Install' untuk mengunduh dan menginstal aplikasi.

2: Dapatkan File Game God of War: Ghost of Sparta :  DISINI

Versi 200MB dari "God of War: Ghost of Sparta" adalah versi yang dikompres. File ini harus diperoleh secara legal. Perhatikan bahwa mengunduh game dari sumber yang tidak sah adalah ilegal dan merugikan pengembang game. Jika Anda memiliki game asli, Anda bisa mengonversinya menjadi file ISO atau CSO.

  • Sambungkan perangkat Android Anda ke komputer menggunakan kabel USB.
  • Pilih opsi 'Transfer File' (MTP).
  • Salin file game ke perangkat Android Anda, idealnya ke folder khusus seperti 'PSP Games ' untuk organisasi yang lebih baik.
  • Buka aplikasi PPSSPP di Android Anda.
  • Navigasi ke folder tempat Anda menyimpan file game.
  • Klik pada file game "God of War: Ghost of Sparta" untuk memulai.
  • Atur Kontrol: Sesuaikan kontrol di emulator agar nyaman digunakan. Anda juga bisa menghubungkan gamepad eksternal jika perangkat Anda mendukungnya.
  • Optimalkan Pengaturan Grafis: Untuk performa terbaik, sesuaikan pengaturan grafis di emulator. Anda mungkin perlu menurunkan beberapa pengaturan untuk menjaga kecepatan game yang stabil.
  • Simpan Progres: Gunakan fitur save state di PPSSPP untuk menyimpan progres Anda kapan saja.
  • Pemilihan Senjata dan Strategi: Dalam game, eksplorasi kombinasi senjata dan strategi untuk mengalahkan musuh dan bos.

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

ppsspp god of war

Artikel lainnya.

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

LAPORKAN KONTEN

Yang Asik-Asik di Dunia Ini!

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

Thursday, April 23, 2020

Setting god of war: ghost of sparta ppsspp, hp kentang dijamin lancar .

setting terbaik god of war ghost of sparta ppsspp android

God Of War: Settingan Terbaik

Set vulkan sebagai backend renderer, aktifkan settingan pendukung , 1. hardware transform dan vertex cache, software skinning jangan diremehkan, hot gunakan cheat fixed 30 / 60 fps (wajib), ketika masih lag.., pastikan emulated cpu clock berada di 266 mhz, skip buffered rendering, ketika lag tak kunjung pergi.., gunakan buffered rendering dengan auto frameskip 1, terus graphics-hack yang lain.

Tukang pamer professional yang gila ilmu.

Artikel Terkait

24 comments:.

Cheat Fixed nya ampuh gan!! Thanks!

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

Sip, enjoey mas.. Senang bisa membantu

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

Bang itu cheat nya biasa buat gow lite gak?

Bisa aja mas

Bang ada cheat god of war ghost of sparta yg 80mb gak saya minta xheat nya biar gak lag

Harusnya bisa mas.. Cuman pastiin aja Region Game nya sama Cara cek nya coba lihat di savestate, trus ambil cheat yg sama dengan kode region game mas nya

link settingnya mana gan

Saya cuma menyediakan link cheat 30fps aja mas.. Untuk setting bisa ikuti saran saya yg saya tulis di atas

Bang bisa bagi ulang filenya gk bang yang UCUS98737. Soalnya file yang diatas abis di download dibuka fopenya corrupt gk ada sama sekali

udah bener kok itu UCUS98737.ini jangan di extract ya, langsung aja pindahin ke folder cheat

Device : Asus Zenfone Max Pro M2 Tanggal : 31 Desember 2020 Game : GOW - Ghost Of Sparta PSPP : 1.7.5 Hasil : JALAN GAN !!! MANTAP !!!!!

Maxpro M2 bukannya emg sudah mantap??.. Kwkekekeke Btw Usernamenya Maut mas 👍

Bang yang saya kode gamenya gada di situ,,gimana ya? Punya saya NPHG00092

Itu rilis versi Asia nya ya..? Coba pakai yg versi global atau europe aja mas.. Soalnya hack nya belum ada yg versi itu

Masa harus download lagi bang wkwk

Iya gpp mas.. Kan demi mas.., demi.. 🤣🤣

Gan Versi ppssppnya versi berapa?

Terakhir sih saya pake yg versi 1.11.3 Tp saya rasa semakin baru semakin baik lah

Ko yang usus98737 gak bisa

Ah situ ada" aja.. Saya juga pake yg UCUS98737 kok, mau mau aja lancar Mungkin gegara salah ketik kali Mestinya UCUS, bukan USUS Kwkwkw

Cheatnya gk bisa Ucus98737

Sedikit tips mas Download file nya, tp jangan di extract. Langsung taruh di psp/cheats/ Baru main game di ppsspp, dan aktifkan cheat nya Saya pakai game yg sama kok, barusan saya tes lagi, semua normal

What is the password

what password ?

Contact Form

Lagi RAME!

  • Digital Art
  • Photography
  • Tips & Trik
  • Videography

Artikel Populer

' height=

God of War: Ghost of Sparta CWCheats (USA)

This page contains all of the available CWCheats that I have for God of War: Ghost of Sparta (USA), a game for the PlayStation Portable (PSP). If the codes on this page aren't working for you it may be because you have a different region or version, head back to my God of War: Ghost of Sparta Guides & Walkthroughs Index and choose a different section.

If you're using the PPSSPP Emulator and trying to figure out how to get these codes to work you're in luck! Check out my How to Use PSP Codes on the PPSSPP Emulator Guide for more information about exactly how to get these codes working in your game.

UCUS98737.ini

_C0 1 Hit Kill _L 0x20453B80 0x461C4000 _L 0x20453B78 0x461C4000

_C0 Combo Multiplier [x256] _L 0x604312AC 0xFFFFFFFF _L 0x00002001 0x000000D8

_C0 HP & MP _L 0x20453B7C 0xFFFFFFFF _L 0x20453B84 0xFFFFFFFF

_C0 Infinite HP _L 0x2042FCA8 0x08801000 _L 0x6042FCA0 0x00000004 _L 0x00200002 0x00000068 _L 0x10000000 0x00000000 _L 0x60001000 0x00000004 _L 0x00000002 0x00000070 _L 0x10000064 0x00000000

_C0 Infinite MP _L 0x6042FCA0 0x43480000 _L 0x00020003 0x000000F4 _L 0x200000D8 0x20000000

_C0 Infinite Rage _L 0x2042FCAC 0x08801004 _L 0x6042FCA0 0x00000004 _L 0x00300002 0x00000074 _L 0x10000000 0x00000000 _L 0x60001004 0x00000004 _L 0x00000002 0x00000174 _L 0x10000170 0x00000000

_C0 Largest Temple Model _L 0x60426CE4 0x00000003 _L 0x00020002 0x00000028 _L 0x90000001 0x00000000 _L 0x60426CE4 0x00000001 _L 0x00020002 0x00000030 _L 0x90000006 0x00000000 _L 0x60426CE4 0x00000003 _L 0x00020001 0x00000034 _L 0x60426CE4 0x00000003 _L 0x00020004 0x00000038 _L 0x90000001 0x00000000

_C0 Max Orbs _L 0x6042FCA0 0x000F423F _L 0x00020003 0x000000F0 _L 0x200000D8 0x20000000

_C0 On (All Roles and All Mini Games) _L 0x60426CE4 0xFFFFFFFF _L 0x00020004 0x00000018 _L 0x90000001 0x00000000

_C0 Orbs No Decrease _L 0x604312A8 0x0001869F _L 0x00002001 0x000000F0

_C0 ZENS Red Soul Temple Mode MAX _L 0x60426CE4 0x000F423F _L 0x00020001 0x0000004C

  • PlayStation 3
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox Series
  • More Systems

God of War: Ghost of Sparta – Save Games

Psp playstation 3, playstation 3 game save directory (zip) (north america).

  • From cabelokira (08/24/2012; 521KB) 100% Completed All Unlocked

PlayStation 3 Game Save Directory (ZIP) (Europe)

  • From Juan321 (09/13/2021; 249KB) Saved just before the fight against thanatos, I only needed one magic to have everything at maximum level (Normal mode)

PSP Game Save Directory (ZIP) (North America)

  • From darkstar-x97 (03/10/2015; 58KB) Almost 99% complete
  • From man0On0Fire (11/06/2010; 27KB) game beaten on normal with everything unlocked and upgraded (only ghost of sparta costume missing)
  • From Lord_Strife (11/08/2010; 30KB) Game saved on hero difficulty right before final boss, max most
  • From C_o_u_d_06 (12/19/2010; 35KB) Ghost of Sparta Costume Unlock Exept Robot and Legionnaire
  • From L_Krieger (04/19/2020; 58KB) Has all costumes and relics. Life, Magic and Thera's Bane bar maxed. All special abilities n' magics at maximum lvl. All Challenge of the Gods completed. All extras from temple of Zeus already bought.

PSP Game Save Directory (ZIP) (Europe)

  • From prayag90 (05/15/2013; 58KB) 100% GAME COMPLETE
  • From jonaysalas (06/27/2011; 58KB) Difficulty: Normal, Mode histrory: complete, All in arena mode and a lot of costumes
  • From Hayoam (12/05/2010; 30KB) Game Saved On Very Hard Mode (God Mode) Right The Final Boss Thanatos
  • From S_e_p_h_i_r_oth (11/05/2010; 27KB) Profile data, game completed on easy + everything is unlocked outside the main game (arena, trials, etc)
  • From monckton (09/14/2011; 27KB) Ultimate Save game completed in all difficulties, temple of zeus completed, all costumes plus 99999999 red orbs.

Got Your Own Save?

You can submit game saves so our users can get to your level.

Download File

No thanks, continue to download God of War - Ghost of Sparta

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

We will keep fighting for all libraries - stand with us!

Internet Archive Audio

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  • This Just In
  • Grateful Dead
  • Old Time Radio
  • 78 RPMs and Cylinder Recordings
  • Audio Books & Poetry
  • Computers, Technology and Science
  • Music, Arts & Culture
  • News & Public Affairs
  • Spirituality & Religion
  • Radio News Archive

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  • Flickr Commons
  • Occupy Wall Street Flickr
  • NASA Images
  • Solar System Collection
  • Ames Research Center

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  • All Software
  • Old School Emulation
  • MS-DOS Games
  • Historical Software
  • Classic PC Games
  • Software Library
  • Kodi Archive and Support File
  • Vintage Software
  • CD-ROM Software
  • CD-ROM Software Library
  • Software Sites
  • Tucows Software Library
  • Shareware CD-ROMs
  • Software Capsules Compilation
  • CD-ROM Images
  • ZX Spectrum
  • DOOM Level CD

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  • Smithsonian Libraries
  • FEDLINK (US)
  • Lincoln Collection
  • American Libraries
  • Canadian Libraries
  • Universal Library
  • Project Gutenberg
  • Children's Library
  • Biodiversity Heritage Library
  • Books by Language
  • Additional Collections

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  • Prelinger Archives
  • Democracy Now!
  • Occupy Wall Street
  • TV NSA Clip Library
  • Animation & Cartoons
  • Arts & Music
  • Computers & Technology
  • Cultural & Academic Films
  • Ephemeral Films
  • Sports Videos
  • Videogame Videos
  • Youth Media

Search the history of over 867 billion web pages on the Internet.

Mobile Apps

  • Wayback Machine (iOS)
  • Wayback Machine (Android)

Browser Extensions

Archive-it subscription.

  • Explore the Collections
  • Build Collections

Save Page Now

Capture a web page as it appears now for use as a trusted citation in the future.

Please enter a valid web address

  • Donate Donate icon An illustration of a heart shape

God of War: Ghost of Sparta manual for the PSP

Bookreader item preview, share or embed this item, flag this item for.

  • Graphic Violence
  • Explicit Sexual Content
  • Hate Speech
  • Misinformation/Disinformation
  • Marketing/Phishing/Advertising
  • Misleading/Inaccurate/Missing Metadata

plus-circle Add Review comment Reviews

Download options, in collections.

Uploaded by RuriVarangian on June 26, 2023

SIMILAR ITEMS (based on metadata)

TODAY'S LOOK

Cara game ppsspp gold.

broken image

God Of War - Ghost Of Sparta

Were you able to play this game?

 game

Description

Have fun playing the amazing God Of War - Ghost Of Sparta game for PlayStation Portable. This is the USA version of the game and can be played using any of the PSP emulators available on our website. Download the God Of War - Ghost Of Sparta ROM now and enjoy playing this game on your computer or phone. This game was categorized as Action on our website.

Similar ROMs

God Of War – Latest Versions

God of War game for you, if you are searching for God of War game online. I promise you if you read the whole article you will be able to download God of War on your PC, Android, and iOS. I included the best link for you so that you can download the God Of War game very easily.

I installed and Downloaded the God of War game for maybe 8 years because I know the god of war was released on 2 March 2002. and then the God of war – Gohost Of Sparta 2 November 2010 and then, it changed their version day by day.

So maybe 8 years ago I faced the Download issue on my god of War game for PC, iOS, and Android devices. Then I thought I needed to share the best way how a user can download very easily. So I am sharing this post for all users who can download and install the full and completed guild.

What is God Of War Game?

God of War is a video game. At this time Millions of users are using this game. Because it is a very interesting and reliable game for every user. Ghost of Sparta ROM- specifically refers to a downloadable file containing data for the video game “God of War: Sparta of Sparta” for PlayStation Portable (PSP). It’s a digital snapshot of the entire game.

God of War Game Release Date?

According to our check, this game was first released on March 22, 2005, then it continuously updated its version.

God of War Characters

God of war major characters.

  • Kratos: The primary character of the series. A Spartan who was originally a servant of Ares, but eventually killed the god and became the God of War himself. He later renounced the gods and sought to escape their influence. In the Norse era, he lives with his son Atreus and becomes a target of Freya and Odin.
  • Atreus: Kratos’ son and the son of the giant Faye. He is unaware of his parentage at first and possesses magical abilities. He learns about his true nature and becomes known as Loki.
  • Mímir: A former advisor to Odin who is now a severed head attached to Kratos’ belt. He provides knowledge and counsel to the group on their journey.
  • Freya: The Vanir goddess of love and former queen of the Valkyries. She is banished to Midgard by Odin and seeks vengeance on Kratos for killing her son Baldur. She eventually rejoins forces with the group to defeat Odin.
  • Odin: The All-father of the Norse gods and ruler of Asgard. He is a manipulative and cruel figure who is obsessed with preventing Ragnarök. He poses as Týr to spy on Kratos and Atreus, but his true nature is eventually revealed.

Other major characters:’

  • Athena: Goddess of wisdom and Kratos’ mentor in the Greek era.
  • Gaia: The mother of the Titans and embodiment of Earth. She aids Kratos in his quest to take revenge on Zeus.
  • Zeus: The king of the Olympian gods and Kratos’ father. He fears a prophecy that his son will kill him and betrays Kratos.
  • Baldur: Freya’s son who is invulnerable to all harm. He is sent by Odin to kill Kratos and Faye.
  • Týr: The Norse god of war and justice. He is imprisoned by Odin and later impersonated by him.
  • Thor: The Norse god of thunder and Odin’s son. He is initially antagonistic towards Kratos and Atreus, but eventually changes his mind and is killed by his father.

God of War Game Awards

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

God of war game length

If you’re thinking of downloading the god of War game, Your mind has one question What is the god of War game length? because it is an important thing if you want to download this game. the game download speed depends on your internet speed, so if you have 1.1 GB of data you will be able to successfully download.

if you have don’t 1.1 GB data you will be never able to download it. Because the god of war game length is 1.1 GB. if you are using Wi-Fi or broadband so you don’t worry about the size. because you know Wi-Fi has unlimited data, so you can download it very easily.

God of War game download

Now we will discuss how we can download it. because it is our main focus if you are saying how you can download it. this section is for you, if you are an Android, iOS or PC user don’t worry about that you can download the God of War game on your device.

I shared an easy method for you on how you can download it. Just follow the below link button and click on that button you will be able to successfully download. so don’t worry about it if you are Android or iOS PC users. the download process will depend on your internet speed if your internet speed is very fast you will be downloaded very quickly.

Ghost Of Sparta ROM Download is available to play for PlayStation Portable. This game is exclusively US English version on www.ppsspp-games.com.

Download God of War – Ghost of Sparta ROM and use it with an emulator. Play online PSP games on desktop PC, mobile and tablet in the highest quality.

If you enjoy this free ROM on emulator games, you will love similar titles God of War – Chain of Olympus and God Hand.

FAQs (Frequently Asked Questions)

Q: can i play god of war – ghost of sparta on modern gaming consoles.

A: Yes, remastered versions are available on current-generation gaming consoles, offering enhanced graphics and features.

Q: Is knowledge of previous God of War titles necessary to enjoy Ghost of Sparta?

A: While it enhances the overall experience, Ghost of Sparta can be enjoyed as a standalone game with its own compelling narrative.

Q: Are there any plans for a Ghost of Sparta movie adaptation?

A: As of now, there are no official announcements, but the success of the game makes it a tantalizing prospect for future adaptations.

Q: What makes Ghost of Sparta unique compared to other action-adventure games?

A: Ghost of Sparta stands out with its seamless integration of Greek mythology, innovative gameplay, and a compelling protagonist in Kratos.

Q: How has the God of War series influenced the gaming industry?

A: The God of War series, including Ghost of Sparta, has set a standard for narrative-driven gameplay, influencing game design and storytelling in the industry.

Leave a Comment Cancel reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Segitekno

Segitekno » PPSSPP » Download 4 Game God Of War PPSSPP Ukuran Kecil ISO/CSO

Download 4 Game God Of War PPSSPP Ukuran Kecil ISO/CSO

download god of war ppsspp

Download Game God of War PPSSPP – Saat ini tidak hanya game baru yang seru untuk dimainkan. Banyak juga game lawas yang patut untuk dimainkan lagi sebagai sarana nostalgia. Beberapa gamer yang senang bernostalgia dengan game game lawas, memilih untuk bermain game PSP.

Apalagi game PSP ini memiliki emulator populer bernama PPSSPP yang bisa digunakan untuk platform smartphone dan PC yang fiturnya lengkap, gratis, dan mudah diakses. Dengan begitu banyak orang bisa memainkan game PSP lagi walaupun konsol game-nya sudah tidak diproduksi lagi.

Salah satu game PSP yang paling asyik untuk diajak bernostalgia adalah game God of War . Gameplay yang keren, grafik yang menarik, dan alur cerita yang seru membuat game God Of War sangat banyak digemari dan banyak diunduh di situs situs “download game PPSSPP”.

Ketenaran game God of War ini hingga membawa game ini pada beberapa seri. Setiap game god of war memiliki keseruan sendiri-sendiri. Oleh sebab itu tak heran kalau game God of War memiliki banyak serinya dan dibuat untuk banyak versi negara dengan perubahan bahasa.

Nah dalam artikel kali ini segitekno.com akan membagikan kumpulan game God of War, mulai dari Chains Of Olympus, dan Ghost Of Sparta, hingga versi Jepangnya yaitu Koutan no Kokuin dan Rakujitsu no Hisoukyoku.

Download Game God of War PPSSPP

Bagi kalian yang kangen masa masa bermain psp, kini kalian kalian bisa memainkannya lagi di emulator PPSPP. Nah untuk file iso nya akan saya share di link dibawah ini, beserta detail nya.

Selain sebagai obat rindu saat gaming menggunakan PSP di masa lalu, bermain game God of War juga bisa menambah pengetahuan kalian mengenai nama-nama dewa Yunani. Karena dasar game ini memang mengusung teman dewa-dewa Yunani.

Tapi sebagai informasi dan perlu kalian ketahui kalau Kratos bukanlah Dewa Perang Yunani. Jadi meski judulnya God of War dan karakter utamanya adalah Kratos, tapi Kratos sebenarnya bukan dewa perang melainkan Dewa Kekuatan.

Dewa Perang Yunani sendiri adalah Ares dan Athena.

untuk link download game God of War PPSSPP dibawah saya usahakan high compress (kalau nemu) sehingga game god of war nya ukuranya kecil dan berformat ISO /CSO

1. God Of War – Chains Of Olympus

download kumpulan ppsspp god of war

god of war chain of olympus adalah game yang paling banyak diunduh di emuparadise.me yang menandakan bahwa game ini banyak diminati gamer luar negri dan dalam negri

Dengan controler ppsspp yang bagus, ditambah kebebasan kita dalam mengontrolnya, maka kita bisa menyerang musuh dengan berbagai kombinasi serangan yang mematikan. Pastinya, kecepatan gerakan dan berfikir sangat diuji di game ini

  • 10 Game PPSSPP Open World
  • 10 Game PPSSPP Grafik HD Terbaik
  • 10 Game Adventure di PPSSPP

Game god of war – chains of olympus ini menyajikan cerita yang sangat seru dan menarik. game hack and slash ini telah membawa kesuksesan besar di dunia game. Bagi kalain yang pernah memainkan game ini, pasti sudah tau akan keseruanya bukan?

Jika kalian tertarik download game God Of War – Chains Of Olympus PPSSPP, berikut adalah link nya

Cara Install:

  • Download file game God Of war nya di bawah ini!
  • Silakan extract file gamenya
  • Silahkan buka emulator PPSSPP dan cari file yang sudah didownload tadi

Link Download

Review God Of War – Chains Of Olympus

God Of War – Chains Of Olympus adalah seri video game yang dikembangkan oleh Ready at Dawn dan SCE Santa Monica Studio pada tahun 2008. Game ini adalah seri pertama yang dikembangkan khusus untuk platform PSP. Oleh sebab itu tak heran kalau game ini bisa dimainkan lewat emulator PPSSPP.

Game ini berlangsung pada periode Kratos melayani Dewa Olympus selama 10 tahun. Selama periode ini Kratos menyelesaikan beberapa tujuan untuk penebusan atas mimpi buruk yang menghantuinya.

Dengan latar belakang seperti itu sudah pasti Kratos adalah karakter utama dalam game ini. Kratos menggunakan berbagai macam senjata dan kekuatan sihir untuk mengalahkan musuh yang memiliki bentuk monster berdasar mitos Yunani.

Kekuatan senjata dan sihir milik Kratos ini bisa meningkat saat Kratos menemukan bola pengalaman berwarna merah di sepanjang permainan,

2. God Of War: Ghost Of Sparta

god of war iso cso

God Of War: Ghost Of Sparta adalah kelanjutan dari game sebelumnya yaitu God Of War – Chains Of Olympus. Game God Of War: Ghost Of Sparta sama sama laku keras di dunia game PSP dan bisa juga di download untuk dimainkan lewat platform PPSSPP.

di emuparadise game ini berada di urutan ke 3 kategori game paling banyak diunduh. Memang game ini sama sama serunya dengan game god of war yang COO. disajikan pertarungan yang sangat menarik, menantang dengan alur cerita yang bikin nagih main terus

  • Game PS2 Naruto Android Iso Terbaru
  • Game PPSSPP Dibawah 100MB

kalian bisa mendownload game ini dengan ukuran yang sangat ringan. Dan saya akan kasih settingan game God Of War: Ghost Of Sparta agar lancar jaya

  • Download filenya di link dibawah
  • Silahkan buka PPSSPP dan cari file download God Of War: Ghost Of Spartatadi

Settingan God Of War: Ghost Of Sparta lancar (by Zakisar)

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

Baca Juga: 100% LANJAY!! Cara Setting PPSSPP Agar Tidak Lag & Suara Jernih

Review Game God Of War: Ghost Of Sparta

God Of War: Ghost Of Sparta adalah seri ke enam dari game God of War. Game ini awalnya dirilis secara khusus untuk platform PSP dan PSP Go. Tapi seiring berjalannya waktu game ini juga dirilis untuk platform PS3 bersama dengan game God Of War: Chains of Olympus dengan nama game God Of War: Origins Collection.

Masih bercerita tentang karakter utama God of War yaitu Kratos. Dalam seri ini Kratos pergi ke Kota Atlantis yang sudah lama hilang. Tujuannya datang ke Atlantis adalah mengetahui lebih banyak tentang masa lalunya.

Hal yang ingin Kratos ungkap dengan kunjungannya ke Kota Atlantis adalah untuk mengetahui ibunya dan saudara laki-lakinya yang telah lama menghilang.

3. God of War – Koutan no Kokuin

download god of war ukuran kecil

Jadi game god of war ini sebenarnya adalah versi jepangnya God Of War: Ghost Of Sparta. Tampilan dan permainannya mirip sekali dengan game God of War versi aslinya.

Bedanya kalau download God of War – Koutan no Kokuin PPSSPP kalian akan mendapatkan game God Of War: Ghost Of Sparta versi Bahasa Jepang.

Oleh karena itu kalian lebih baik kalian download God Of War: Ghost Of Sparta yang biasa saja, karena yang berbeda hanya pada bahasa yang digunakan di dalam gamepnya. Tapi kalian kalau suka yang versi Jepang juga gak masalah download versi ini. Karena gameplay-nya sama saja.

4. God of War – Rakujitsu no Hisoukyoku

game ppsspp gow terbaik

Nah untuk game ini kurang lebih sama sama seperti game God of War – Koutan no Kokuin yang merupakan versi jepangnya dari God Of War: Ghost Of Sparta. Dengan begitu bisa disimpulkan bahwa game God of War – Rakujitsu no Hisoukyoku merupakan versi Jepangnya God Of War: Chain of Olympus.

Jeroan game ini juga yang membedakan adalah bahasanya. Selain itu seperti alur cerita, petualangan, dan gameplay-nya masih sama saja. Tapi kembali lagi pilihan versi bahasa tergantung selera kalian.

Cara Pasang Game GOW PPSSPP

Cara pasang game PPSSPP bisa dimulai dengan download game yang sudah dibagikan. Selanjutnya ekstrak file game yang masih dalam bentuk kompresi. Jika sudah, silakan pindahkan game-nya ke Penyimpanan Internal > PSP > Game . Kalau sudah, kalian tinggal buka emulator PPSSPP dan mainkan game-nya.

Game lawas bagi sebagian orang malah lebih seru dibanding game game jaman sekarang. Memori kesenangan jaman dulu mungkin teringat karena game game lawas yang sedang dimainkan. Untuk itu, tak ada salahnya bagi kalian untuk mengulang kembali menamatkan God Of War PPSSPP. Apalagi akses untuk bermain game PSP ini juga sangat mudah.

Nah itulah kumpulan game legendaris God of War yang bisa kalian download dan mainkan lewat emulator PPSSPP. Apabila ada link rusak / error, silahkan komen dibawah atau klik hubungi kami / contact us untuk membantu saya memperbaikinya.

Sekian, semoga bermanfaat, sharee yaaa

31 pemikiran pada “Download 4 Game God Of War PPSSPP Ukuran Kecil ISO/CSO”

Di paswod gak bang?

Bang saya gak ngerti download cara nya gimana, saya harus dowload yang mana

download god of war yang urutan 1 atau 2, tinggal dipilih lalu didownload. pemasangan ikuti instruksi

Berarti god of war yg bisa dimaenin pke ppsspp cuma 2 itu ya?

god of war untuk ppsspp ya 2 itu setau saya

Aku suka God of war

aku juga suka hil

Kok pas dimainin jadi kaya slow mo gitu? Terus gak ada suara nya, malah ada suara aneh, emng gitu? Gua blom pernah mainin god of war yg ini soalnya

silakan baca Cara Agar PPSSPP Lancar & suara bersih

apakah ini game pilihan tuhan?

kata bang brando, engga bang

game God of war Ragnarok ppsspp ada ga bang?

game apa itu bang?

Ya gak ada dong bang. Gamenya aja belum rilis di PS5 bang

mantap bang game nya

wokay bangg

BANG ADA CWE SE*Y GA BANG

waduh waduh pertanyaanyaaa XD

Semoga yang ini bisa di mainin, dari kmarin udah puluhan ga bisa semua di mainin bang:) katanya ga kebaca di PPSSPP nya error’ apa gtu memory gtu, ada solusi kah klo bgtu?

gimana, udah bisa bang?

Ada Good of wars yang baru ga

god of war buat ppsspp ya itu aja bang untuk saat ini

Bang, saya bingung nnyettingnya. Pas maen ngelagnya ampun dh

baca: cara mengatasi ppsspp lag

mantap bangg

Ini tinggal ekstrak terus main kan bang? Soal ny gua dri minggu² lalu selalu gagal main. Forceclose la apalah ampe hp nge restart sendiri. Itu hp ny ato apps ppsspp ny yg ga support bang

iya bang. mungkin kalau lag dll bisa baca settinganya PPSSPP disini

Tinggalkan komentar Batalkan balasan

Artikel terkait, download & cara instal resident evil 4 ppsspp ukuran kecil 2024, download 10 game ppsspp android yang lancar & seru iso 2024, download 11 game naruto ppsspp iso ukuran kecil terbaru 2024, download 11 game ppsspp terbaru & terseru 2024, download 300+ game ppsspp iso terbaik & terlengkap 2024 gratis, artikel terbaru, cari artikel.

© 2024 Segitekno.com

About | Diclaimer | Kontak | Privacy Policy

ROMSFUN.COM

God of War – Ghost of Sparta

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

God of War: Ghost of Sparta is a spin-off game between God of War and God of War II events. This game also marks Kratos’s second debut on a portable platform. Even though Kratos has attained the status of god of war, he continues to be plagued by terrifying visions. One of these visions shows his mother, Callisto, being held captive in Atlantis, which is the dominion of Poseidon, the god of the sea. Kratos embarks on a new quest despite Athena’s recommendation that he disregard it to learn more about his history and, ultimately, free his long-lost brother Deimos from the grasp of Thanatos, the god of death.

The gameplay of the second title for the PSP is very similar to that of its predecessor, with only a few additional game components being included. To complete this mission, Kratos uses his Blades of Athena, which he may now temporarily enhance with a new spell called Thera’s Bane, resulting in more powerful assaults. In addition to that, there are a few new magical items, as well as a new secondary weapon. In addition to its narrative campaign, Ghost of Sparta has a mode called “Temple of Zeus.” This is a location where players can spend orbs obtained through the Battle Arena to purchase various artwork and other perks.

Help center

Recommended for you.

1000 Tiny Claws

1000 Tiny Claws

20Q

3D Twist & Match

5 in 1 Solitaire

5 in 1 Solitaire

5-in-1 Arcade Hits

5-in-1 Arcade Hits

Ace Armstrong vs. the Alien Scumbags!

Ace Armstrong vs. the Alien Scumbags!

Actual Crimes: Jack the Ripper

Actual Crimes: Jack the Ripper

Aero Racer

Leave a Comment

Enter the text of your complaints.

Naijaknowhow

  • Privacy Policy

God of War: Ghost of Sparta PPSSPP ISO Download (Highly Compressed)

God Of War- Ghost Of Sparta

God of War: Ghost of Sparta PPSSPP became the topic of discussion for game lovers, of course, I’m sure you are familiar with the God of War Ghost of Sparta PPSSPP game which was released several years ago. For those who still like this game and still play this game on the PS2 console, then here is a link to download the highly compressed version of God of War: Ghost of Sparta PPSSPP ISO on Naijaknowhow .

The PPSSPP game God of War: Ghost of Sparta is a game that can only be played alone. This is an action- adventure game that is not much different from other series from God of War.

For those who don’t know the origin of the God of War: Ghost of Sparta PSP, a little will be said about this game. Ghost of Sparta is inspired by mythological stories from Ancient Greece. Kratos the main character of this game again attacks the residence of the gods by using the Sword of Athena or what is known as the Blade of Athena.

When playing with Athena’s sword, the user will see that he can use the sword with fire with a special ability called Thera’s Bane where the fire can be turned on and off by the player at will.

God of War: Ghost of Sparta PPSSPP ISO – Features

The story of God of War: Ghost of Sparta begins when Kratos has become the God of War on a journey to save his mother who was held hostage by Poseidon in the temple in Atlantis.

By using the ship Kratos began his adventure, in the middle of the journey Kratos was attacked by monsters called Scylla. When he arrived at the temple, Kratos also got another reality, besides his mother being held hostage in the temple, it turned out that a twin brother named Deimos who was being held in the place of the god of death was also still alive.

Deimos’ parting with Kratos was caused by the gods Athena and Ares who kidnapped Deimos with the excuse of avoiding the catastrophic destruction of Olympus according to existing predictions.

God of War Ghost of Sparta

Disclaimer: We recommend you download all software from the official source. Software from third-party sites can compromise your device(s). File(s) shared here are for education and general information purposes only, and are the total responsibility of their hosted sites. Check out our disclaimer for more.

Download God of War: Ghost of Sparta PPSSPP Android 200MB (Compressed)

Curious about Kratos’ adventures in this series?? Just download God of War: Ghost of Sparta 200MB PPSSPP via the link below.

God of War Ghost of Sparta

But before deciding to play God of War Ghost of Sparta on your android smartphone, it’s good to know first how to install the game on an Android phone.

How to Install God Of War: Ghost of Sparta PPSSPP Game Android ISO

In order to be able to play the game God Of War: Ghost of Sparta small size CSO on Android, the first thing you need is an emulator. Those who do not have the emulator can get it here .

  • First, install the MOD emulator for Android or PC
  • Download the God of War: Ghost of Sparta game ISO+savedata completed 100% via the link provided above.
  • Extract savedata whose folders are named “UCUS98737PROFILE00” and “UCUS98737DATA00” to Internal Memory/PSP/Savedata/Move here.
  • The last step, open the PSP game emulator application for Android and load the game iso
  • Have a nice play

How to Set God of War: Ghost of Sparta on PPSSPP Gold so it doesn’t lag

Remember that basically, every setting on a smartphone is different from one mobile game to another. But there’s no harm in trying the following settings, whichever match the brand and type of the smartphone used when playing God of War: Ghost of Sparta PSP ISO on Android by Zakisar.

ppsspp gold settings for gow ghost of sparta

Other PSP Games:

  • God of War: Chains of Olympus PPSSPP ISO Download (Small Size)
  • Best PPSSPP War Games to Download (PSP ISO) 
  • Naruto Shippuden Ultimate Ninja Heroes 3 PPSSPP ISO Download
  • God of War PPSSPP Games (PSP ISO) Download Compressed File
  • Naruto Ultimate Ninja Heroes PPSSPP ISO Android Download

You Might Also Like

8 best word counter apps for android and ios in 2024, 12 best dj mixer apps for android and ios in 2024, 8 best ai hairstyle apps for android and ios in 2024, 11 best spreadsheet apps for android and ios in 2024, best ppsspp war games to download (psp iso) in 2024.

cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

I’m having issues whit playing the game I just downloaded it how do I go about it please anyone?

Please can you get resident evil 4 PPSSPP game

the 200mb sized game ends after the fight with the sea monsterm, the final boss of the game. So its better to dowload the full sized game if you wanna play the full experience.

So experience and such an amazing game

Hey fam, don't go without a reply! Cancel reply

Latest news.

Word Counter Apps

Best Free Audio Converter Software for Windows PC in 2024

AI Hairstyle Apps

Stay Connected

IMAGES

  1. Setting PPSSPP God of War: Ghost of Sparta Anti Lag

    cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  2. How To Setting PPSSPP Game God of war Ghost of Sparta

    cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  3. God Of War: Ghost Of Sparta Ppsspp Best Settings

    cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  4. Cara Setting Game God Of War: Ghost Of Sparta! Emulator ppsspp di

    cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  5. Cara Setting God Of War Ghost Of Sparta PPSSPP Emulator Android No

    cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

  6. Cara Setting Game GOD OF WAR

    cara setting game ppsspp god of war ghost of sparta

VIDEO

  1. [God of War: Ghost of Sparta HD] Part 19

  2. [God of War: Ghost of Sparta HD] Part 18

  3. God Of War Ghost Of Sparta

  4. [God of War: Ghost of Sparta HD] Part 16

  5. God Of War Ghost Of Sparta PPSSPP Gameplay Walkthrough Part 2 ⚔️

  6. God Of War Ghost Of Sparta PPSSPP Full Offline Ukuran Kecil Di Android

COMMENTS

  1. God Of War: Ghost Of Sparta Ppsspp Best Settings

    Use Cheat Fixed 30/60 fps (Required) This is the most powerful weapon to make the ppsspp God of war setting not lagging and smooth when played. This way the emulator won't render useless extra frames.

  2. CARA SETTINGS GAME GOD OF WAR GHOST OF SPARTA PPSSPP ANDROID ...

    VDOMDHTMLtml> CARA SETTINGS GAME GOD OF WAR GHOST OF SPARTA PPSSPP ANDROID AGAR TIDAK LAG - VERSI TERBARU - YouTube CARA SETTINGS GAME GOD OF WAR GHOST OF SPARTA PPSSPP ANDROID...

  3. Cara Setting Game God of War Ghost of Sparta Ppsspp Android Agar Tidak

    HALLO BERJUMPA KEMBALI DENGAN SAYA OFFICIAL AGNYpada kesempatan kali ini saya akan memberikan tutorial cara setting aplikasi ppsspp untuk ..!!!GAME GOD OF W...

  4. Setting PPSSPP God of War: Ghost of Sparta Anti Lag

    1. Pilih Vulkan Sebagai Backend Renderer Vulkan memberikan pengalaman rendering dan performa yang cukup bagus dibandingkan dengan OpenGL. Mode ini lebih efisien dan praktis sehingga akan membuat perangkat lebih hemat baterai dan tetap terjaga suhunya. Akan tetapi jika perangkat kalian tidak support Vulkan, silahkan pilih OpenGL saja. 2.

  5. WAJIB COBA! Cara Settings Game God Of War Ghost Of Sparta PPSSPP Agar

    VDOMDHTMLtml> WAJIB COBA! Cara Settings Game God Of War Ghost Of Sparta PPSSPP Agar Tidak Lag Terbaru Di Android - YouTube Halo Semuanya Selamat Datang Di Channel NOBITA AP. Di...

  6. / God of War Chains of Olympus/Ghost of Sparta

    Both God of War games are very special in how they run on a real PSP, and therefore on PPSSPP too.They always try to render the maximum number of frames possible, even when the game is already running at over 60 FPS. For a real PSP this is not a problem, as the hardware can not actually reach 60FPS anywhere, but even if at some point it can do it, you wouldn't feel the extra frames because the ...

  7. God of War: Ghost of Sparta

    PSP Guide and Walkthrough (PSP) by WingedMasamune Version: Final | Updated: 01/13/2011 FAQ of the Month Winner: November 2010

  8. Cara Main Game PPSSPP God Of War: Ghost Of Sparta di ...

    2: Dapatkan File Game God of War: Ghost of Sparta : DISINI. Versi 200MB dari "God of War: Ghost of Sparta" adalah versi yang dikompres. File ini harus diperoleh secara legal. Perhatikan bahwa mengunduh game dari sumber yang tidak sah adalah ilegal dan merugikan pengembang game. Jika Anda memiliki game asli, Anda bisa mengonversinya menjadi file ...

  9. Setting God Of War: Ghost Of Sparta PPSSPP, HP Kentang Dijamin Lancar

    Coba saja mainkan sendiri. Tapi disini saya tidak akan membahas itu. Malah, saya akan share trik biadap nan ampuh cara setting game ppsspp god of war ini supaya lancar jaya dan tidak lag, dijamin ! Tentu saja seperti biasa ppsspp god of war settings ini akan saya bagikan di akhir post.

  10. God of War: Ghost of Sparta CWCheats (USA)

    This page contains all of the available CWCheats that I have for God of War: Ghost of Sparta (USA), a game for the PlayStation Portable (PSP). If the codes on this page aren't working for you it may be because you have a different region or version, head back to my God of War: Ghost of Sparta Guides & Walkthroughs Index and choose a different ...

  11. God of war ghost of sparta ppsspp best settings for low end android

    Here's best settings for god of war ghost of sparta that will help you play smooth on most of low android devices if you still using older version I'd recommend trying latest one 1.15.4...

  12. God of War: Ghost of Sparta Save Game Files for PSP

    PSP Game Save Directory (ZIP) (North America) game beaten on normal with everything unlocked and upgraded (only ghost of sparta costume missing) Has all costumes and relics. Life, Magic and Thera's Bane bar maxed. All special abilities n' magics at maximum lvl. All Challenge of the Gods completed.

  13. God of War

    Share: God of War - Ghost of Sparta ISO download is available below and exclusive to CoolROM.com. Download God of War - Ghost of Sparta ISO to your computer and play it with a compatible emulator. You can also play this game on your mobile device. If you enjoy this free ISO on CoolROM.com, then you may also like other Sony Playstation Portable ...

  14. God of War: Ghost of Sparta manual for the PSP

    God of War: Ghost of Sparta manual for the PSP Bookreader Item Preview

  15. Cara game ppsspp gold

    Cara game ppsspp gold. I've completed both the PlayStation 2 parts and already completed its PSP based version, God of War: Chains of Olympus, and the Ghost of Sparta on my Moto G Android phone (earlier) and on OnePlus 3. Since ever I've grown up, I always used to be a big fan of action-adventure video games and my most favorite series were ...

  16. God Of War

    PSP Action Adventure DOWNLOAD God Of War - Ghost Of Sparta ROM Description Have fun playing the amazing God Of War - Ghost Of Sparta game for PlayStation Portable. This is the USA version of the game and can be played using any of the PSP emulators available on our website.

  17. Setting Game God Of War Ghost Of Sparta 60fps Ppsspp emulator Sub

    Hallo guys Welcome Back To My Chanel ArestaGaming.Disini Saya Ingin Membagikan Video Saya. Sebelum Kalian Nonton Jangan Lupa Subscribe, Like, Share, Coment.?...

  18. God Of War

    What is God Of War Game? God of War is a video game. At this time Millions of users are using this game. Because it is a very interesting and reliable game for every user. Ghost of Sparta ROM- specifically refers to a downloadable file containing data for the video game "God of War: Sparta of Sparta" for PlayStation Portable (PSP).

  19. Download 4 Game God Of War PPSSPP Ukuran Kecil ISO/CSO

    Cara Pasang Game GOW PPSSPP Akhir Kata Download Game God of War PPSSPP Bagi kalian yang kangen masa masa bermain psp, kini kalian kalian bisa memainkannya lagi di emulator PPSPP. Nah untuk file iso nya akan saya share di link dibawah ini, beserta detail nya.

  20. God of War

    God of War: Ghost of Sparta is a spin-off game between God of War and God of War II events. This game also marks Kratos's second debut on a portable platform. Even though Kratos has attained the status of god of war, he continues to be plagued by terrifying visions.

  21. God of War: Ghost of Sparta [ Ppsspp ] Best Settings for Android

    Gaming Browse all gaming We reimagined cable. Try it free.* Live TV from 100+ channels. No cable box or long-term contract required. Cancel anytime. Dismiss Try it free Hi, in this video I will...

  22. God of War: Ghost of Sparta PPSSPP ISO Download (Highly Compressed)

    First, install the MOD emulator for Android or PC Download the God of War: Ghost of Sparta game ISO+savedata completed 100% via the link provided above. Extract savedata whose folders are named "UCUS98737PROFILE00" and "UCUS98737DATA00" to Internal Memory/PSP/Savedata/Move here.

  23. God Of War: Ghost Of Sparta

    God Of War: Ghost Of Sparta - Dan Cara Setting (PPSSPP Emulator)Halo kali ini saya update video gameplay ppsspp dan cara setting nya ada di video gameplay ps...

  24. CARA SETTING GOD OF WAR GHOST OF SPARTA PPSSPP

    Hallo guys :))Di video kalo ini saya akan berbagi Cara Setting God Of War Ghost Of Sparta Ppsspp di Android. Simak video nya sampai selesai gaes🔥Link Downlo...